RUSTOM 2016 FULL MOVIE WITH SUBTITLES

RUSTOM 2016 FULL MOVIE WITH SUBTITLES | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog Apakatamommydotcom ♥. 

Ada peminat Akshay Kumar tak? Leya in love sungguh dengan si Akki ni. Filem hindustan lakonan Akki dari yang kelakar, gangster, kaya atau miskin semua Leya tengok. 


Baru-baru ni, Filem Rustom viral dekat Tiktok. Pelik juga, Filem Rustom ni dah lama keluar, tak silap tahun 2016. Dan ramai yang mengenali Leya di Telegram, request filem hindustan Rustom ni. So Leya pun akan share dengan korang juga. Tetapi sebelum tu, jom baca review dulu.

FILEM BOLLYWOOD/HINDUSTAN RUSTOM 2016

Rustom adalah filem Bollywood atau Hindustan yang release pada 12 Ogos 2016 dan diarahkan oleh Tinu Suresh Desai. Menariknya filem Rustom ini apabila ianya berdasarkan kisah benar iaitu based on the real life incident of Naval Officer K.M. Nanavati and businessman Prem Ahuja.

Lebih menarik bila Akshay Kumar turut menang Pelakon Lelaki Terbaik menerusi filem Rustom ini di 64th National Film Awards.

REVIEW/SINOPSIS RUSTOM 2016

Pelakon Filem Rustom ini adalah Akshay Kumar, Ileana D'cruz, Arjan Bajwa, Esha Gupta, Pawan Malhotra, Anang Desai, Usha Nadkarni dan ramai lagi.

Latar masa filem Rustom ini adalah pada tahun 1950an, memang cantik sangat latar belakang set pengambaran dan busana-busana yang dipakai dalam Filem Rustom ni. Cuma Akshay Kumar yang melakonkan watak Commander Rustom Pavri kerap memakai uniform tentera laut sampaikan dalam mahkamah ketika perbicaraan pun pakai. Memang law macam gitu agaknya. Dan dia dibicarakan di Mahkamah Tentera Laut.

Ileana D'cruz memang nampak cantik dalam filem ini, dia yang membawakan watak Cynthia Pavri dalam filem ini memang sentiasa tertekan, selalu menangis sebab dia berasa berdosa dan bersalah kerana telah melakukan satu kesalahan besar pada suaminya iaitu curang dengan lelaki lain.

Tak payah cerita panjang lebar, jom nak share link Telegram dengan korang.

LINK TELEGRAM RUSTOM 2016

Okey Leya share 2,3 file ye. Korang boleh pilih yang mana. Masuk link dibawah, dan dalam channel tu korang boleh tengok ada beberapa file.

Rustom 2016 : https://t.me/rustomhindimovie/5


Enjoy korang.


No comments

Powered by Blogger.