Lirik Lagu Peluang Kedua Nabila Razali

Lirik Lagu Peluang Kedua Nabila Razali.

Nabila nyanyi genre macam ni, mommy rasa sedap juga. Dekat korus tu.. perghhh terkena sungguh. Macam biasa masterpiece dari kawan baik Nabila sendiri. Hael Huzaini.

Bagi mommy Hael ni di anugerahkan jiwa dan skil yang sangat bagus. Setiap lagu yang dia buat, jadi popular.



Sepi
Menghukum Diri kembali
Untuk Mengalirkan air mata
Tanpa Henti
Lagi
Sepi
Menghasut Diri kembali
Untuk Memikirkan tentang kita
Tanpa Henti
Lagi
Dan Tiada
Salah Darimu mengingatkanku
Bila Ku tak sempurna
Engkau Bisikkan ku yang paling sempurna
Di Matamu hanya aku
Maaf Andai kau terluka
Maaf Ku tak sengaja
Tanpa Sedar
Sakitimu
Sesalku
Maaf Kerna aku pun terluka
Pintaku Hanya
Peluang Kedua


Rasa Cinta darimu
Dan Tiada
Salah Darimu mengingatkanku
Bila Ku tak sempurna
Engkau Bisikkan ku yang paling sempurna
Di Matamu hanya aku
Dan Andai terbuka hatimu
Ku Di sini menunggu dan terus menunggu
Dirimu
Kembalilah Sayang
Kepadaku
Maaf Andai kau terluka
Maaf Ku tak sengaja
Tanpa Sedar
Sakitimu
Sesalku
Maaf
Kerna Aku pun terluka
Pintaku Hanya
Peluang Kedua
Rasa Cinta
Darimu
Rasa Cinta
Rasa Cinta
Darimu

Follow Nabila Razali Online

19 comments:

  1. Nabila ada lagu baru. Nanti nak dengar

    ReplyDelete
  2. Nabila Razali suka nayanyian dia, sedap juga lirik dan lagu ni... nak downloudla nanti he he he

    ReplyDelete
  3. Oh dia masih menyanyi. Ingatkan dah berlakon aje. Nanti saya dengar. Lirik dah best tu...

    ReplyDelete
  4. Oh to be honest tak berapa tau sgt about Nabila Razali ni hehe anyway good for her and all the best ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  5. Oh ni lagu dia ke. Selalu dgr tapi tak tau lagu siapa. Sebab lagu ni lagu sedih, tak sangka pulak nabila razali nyanyi, sebab biasanya dia nyanyi lagu happy kan

    ReplyDelete
  6. hi hi aida ni dah jarang dgr radio.
    pkp plak, lagi lah tak dgr langsung ha ha ha ha :)
    memang tak tahu lagu ni before baca ni.
    now byk nampak dia berlakon. semakin ok lakonan dia.
    dulu2 sgt la kayu. now, dah semakin mantap. practice makes perfect, kan.

    ReplyDelete
  7. Tak pernah dengar lagu2 baru... Sebab dah jarang layan lagu sekarang sbb takde feel nak dengar.. Huhu.. Nnti nak dengar la lagu dia ni.. Dh buat lagu baru lagi ye..

    ReplyDelete
  8. Ni lagu drama yang nabila razali berlakon dengan aeril tu kan. First lagu balada dia kan

    ReplyDelete
  9. belum pernah dengar. rasanya dah lama nabila ni takda lagu baru kan. moga terus sukses nabila

    ReplyDelete
  10. hael husaini buat lagu best2.. untung lah nabila, lagu ni memang best. boleh hit ni.

    ReplyDelete
  11. The lyrics looks good. Never heard of this song before, will check it out

    ReplyDelete
  12. Ohh! Nabila dah ada lagu baru ya?
    Lirik lagu memang best. Banyak maksud yang tersirat. Nanti bolehlah dengar lagi sekali.

    ReplyDelete
  13. Thanks for sharing.
    Although tak listen to Malay songs, but thanks for introducing.

    ReplyDelete
  14. Ok nanti boleh dengar. Za ni jenis suka dgr lagu lama2 je smpi lagu terbaru pun xtau siapa nyanyi..hihi

    ReplyDelete
  15. Not bad juga ya lagu dia, baru je dengar ni. Lirik pun mencengkam jiwa. Nanti nak kena dengar beberapa kali baru masyukkk..hehehe

    ReplyDelete
  16. Ooo lagu baru dia ek..nanti boleh dengar...sebab semalam bukak youtube tak nampak plak dalam Trending...

    ReplyDelete
  17. Thanks for intro lagu ni, its my first time and lirik dia pun best, tadi dah dengar ok juga lagu ni.

    ReplyDelete
  18. OH ni lagu Nabila Razali ke? selalu dengar sampai layan, tapi tak tau siapa nyanyi lagu ni.. terima kasih sharing

    ReplyDelete
  19. Based on the lyric, terasa meresap ke dalam jiwa bait-bait puitisnya tu... memang menggamit perasaan gitu... lantunan suara yang semakin matang turut dapat dihayati sepanjang alunannya... nanti nak dengar lagilah lagu baru Nabila Razali ni...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.