Niche Untuk Instagram 2020

Niche Untuk Instagram 2020 | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog apakatamommy. Ada tak pembaca blog mommy expert tentang mencari niche yang terbaik untuk instagram. Ataupun niche untuk akaun instagram korang. Mommy sekarang tengah fokus untuk mencantikkan profile instagram mommy.

Boleh la follow mommy ye. Malaysian Blogger ( apakatamommy )

Niche 

Korang boleh tengok akaun instagram mommy ni. Mommy buat akaun ini, lebih kepada nak kongsikan kehidupan mommy seharian, kerja mommy dan makanan. Adakah itu niche yang mommy perlukan?




Kalau korang tengok akaun mommy ni, korang akan rasa tertarik ke? Takkan. Apatah lagi mommy. Jadinya mommy kena cepat-cepat ubah penampilan akaun instagram mommy.

Mommy ada 1 lagi akaun instagram. Instagram tu dulu mommy dapat banyak follower sebab mommy selalu buat post untuk quotes dan blog. Masa itu mommy muda lagi, tidak ada banyak komitmen. Jadi nya ada lah banyak masa untuk edit setiap post untuk quotes.

Quotes salah satu niche yang sangat popular dekat instagram tau.

Korang ada cadangan tak macam mana nak naikkan follower dan mendapat like dan komen secara konsisten? Boleh la kongsikan dengan mommy ye. Nak sambung cari info kejap. Anak pulak dah bangun.

Apa pun tak boleh buat.

19 comments:

  1. kalo niche food ramai juga org suka follow and like...nk2 musim PKP ni rmi share masakan

    ReplyDelete
  2. Sisyat pun tengah mencari niche IG jugak ni. Masih tak tahu nak buat apa..takde idea 🤣

    ReplyDelete
  3. nice ni. boleh aida follow. sebab, aida sendiri, ig tak aktif.
    tak dpt rentak camne nak aktif if.
    boleh la aida follow sini - comments yg membina, kan.
    nak beri idea, sendiri tak byk ilmu :) hi hi hi...

    ReplyDelete
  4. sekarang ni market skincare pun tengah naik kat ig. boleh lah share pasal tips skincare ke

    ReplyDelete
  5. tak dapat nak bagi pendapat sebab saya takda akaun instagram dah lama delete. stick to fb saja

    ReplyDelete
  6. good to set your Niche Untuk Instagram 2020. Wish your achieve your goals ya. Selamat berpuasa to you and your family

    ReplyDelete
  7. kalau saya, saya campur aduk,memang penuh warna warni. kadang2 ada yg bertema. kadang2 ada jugak post dr client.

    ReplyDelete
  8. Mcm za niche movie plak tgk ramai suka sbb maybe za r3view dalam English so audience boleh ke International

    ReplyDelete
  9. Kalau food mesti ramai org folow, travel. Kita punya pun Belash je. Cuma rajin like dan komen.. Hehhee.. Tu jjela nak naikkan follower dan like

    ReplyDelete
  10. Sis punya dah jadi caca marba dah. Nak buat baru macam dah tak larat..so biar je le cam gitu..hehehe

    ReplyDelete
  11. perkongsian yang bagus.. nanti nak cuba buat sebab IG nih tak fokus sangat post dekat situ...lepas ni nak try he he he

    ReplyDelete
  12. Nichie food ramai org follow sb org suka makan..hehe tp iena nye serabut sikit haha lifestyle..kalau nak engagement ok..orang like kite balas balik kalau ada masa..kalau org komen, kita komen balik gambar dia :)

    ReplyDelete
  13. Akaun instagram saya pun tak ada niche. Cacaarba. Gambar produk review ada, gambar personal pun ada. Hehehe.. Tapi banyak dah tengok instagram yang ada niche tertentu memang cantik dan kemas saja

    ReplyDelete
  14. wah baru tahu info ni. thanks ya bagi info saya cuba sebarkan

    ReplyDelete
  15. Rasanya niche food dan beauty ramai yg suka... mcm sy suka deko dan ootd

    ReplyDelete
  16. Sis punya pun ada dua, satu perosnal, satu lagi public IG..
    Bab follower dan like tu, tak pernah beli atau memaksa, mereka datang sendiri aje, kena rajin le update dan like mereka..

    ReplyDelete
  17. Rime pkp ni orang banyak follow niche food Dan game benda yang boleh buat dekat rumah.. kali travel semua tak nak 🤣

    ReplyDelete
  18. Dah follow mummy dah! I have two accounts, one is for personal, another wan is for food business.

    ReplyDelete
  19. This is an excellent post I seen thanks to share it. It is really what I wanted to see hope in future you will continue for sharing such a excellent post. greedygrowth

    ReplyDelete

Powered by Blogger.