Header Ads

Peluang Keemasan Untuk Menjana Pendapatan Dengan PG Mall Melalui Konsep ConsuMerchant

Peluang Keemasan Untuk Menjana Pendapatan Dengan PG Mall Melalui Konsep ConsuMerchant | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog apakatamommy. Mommy ada berita baik untuk peniaga di Malaysia lagi-lagi pengusaha kecil yang sekarang ini jualan sedikit sebanyak terjejas dengan arahan PKP.

Tiada pendapatan yang pasif ketika arahan PKP di jalankan?? Jangan risau dengan membaca artikel ini korang akan mendapat jalan penyelesaiannya. Jalan penyelesaiannya adalah dengan konsep ConsuMerchant PG Mall.

PG Mall itu apa?

PG Mall ( www.pgmall.com ) ialah satu-satunya platform perdagangan e-commerce tempatan atau lebih mudah dikenali dengan pusat membeli-belah dalam talian No 1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017. Bukan kaleng-kaleng tau. Setanding dengan e-commerce bertaraf antarabangsa!


Apa pulak ConsuMerchant

ConsuMerchant  adalah konsep yang digunakan oleh PG Mall iaitu membolehkan pengguna ataupun pembeli di PG Mall berkongsi keuntungan dalam perniagaan dan menjadikan mereka usahawan dengan membina pernigaan tetap di PG Mall. Itu yang membuatkan PG Mall berbeza dari perniagaan online yang lain.

Menghargai Rakan Niaga Dengan Forever Cash Back Up To 3.5%

Melalui program Forever Cash Back Up To 3.5%, PG Mall memberi penghargaan kepada pengguna atau pembeli kerana merujuk pembeli baru untuk membeli-belah dengan PG Mall melalui program rujukan ( referral ) pertama ini di dunia.
Setiap pembeli memperoleh pulangan tunai dari 0.5% hingga 3.5% untuk setiap pembelian yang dilakukan di PG Mall.

Terima Kasih PG Mall. Merchant Recruitment Incentive – Jana Pendapatan Tanpa Modal

PG Mall sekarang membuka peluang kepada peniaga diluar sana untuk menjana pendapatan dengan membuka Merchant Recruitment Incentive – Jana Pendapatan Tanpa Modal.


Korang di luar sana boleh menjana pendapatan tanpa modal dengan Mall Merchant Recruitment Incentive di PG Mall ni. Lagi bagus kalau korang kenal rakan-rakan mahupun sedara mara di luar sana yang menjual produk yang berkualiti, ataupun korang berkawan dan kenal dengan pemilik jenama itu sendiri dan korang mahu mereka menjual di PG Mall.

PG Mall Merchant Recruitment Incentive ialah salah satu insentif khas sebagai tanda usaha untuk korang yang berjaya memperkenalkan atau merekrut mereka ke PG Mall. Korang boleh merujuk gambar rajah di atas Merchant Recruitment Incentive untuk keterangan lanjut.


Cara untuk merekrut atau memperkenalkan peniaga, sedara mara atau rakan korang ialah dengan mengisikan maklumat pedagang yang direkrut dalam borang dari pautan ini (https://bit.ly/RecruitMerchant). Dan ianya tertakluk kepada terma dan syarat. Untuk pertanyaan atau info lanjut boleh la menghubungi Ketua E-Dagang PG Mall (Bok 011-5509 7916)

Iprice Insight

PG Mall www.pgmall.my berada di tangga ke 3 platform e-dagang utama pilihan rakyat Malaysia merujuk kepada Mapping Malaysia Leading e-commerce Players - 2020 Quarter 1 Report di Iprice Insights, Manakala PG Mall adalah platform e-dagang No.1 keluaran Malaysia.

Ini menjadikan PG Mall antara platform yang popular di kalangan pengguna dan juga pembeli online.




Korang bolehlah sign up di seller.pgmall.my untuk mendaftarkan dan mengiklankan produk pernigaan korang di platform pernigaan PG Mall. 

Jika korang mahu membeli, korang boleh terus membeli di atas talian di www.pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Raya #RayaCampaign #PGMallSeller #PGMallMerchant #iPrice #2020Q1report

Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh je layari info di bawah ini.
Website PGMall: Website: www.pgmall.my
Facebook: PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my

16 comments:

  1. Kawan Sis dah meniaga dah dalam PGmall ni haa..Sis rekemen dia, tak sangka plak dia serius hehehehe rezeki dia..

    ReplyDelete
  2. Baguslah aplikasi ni. Dapat bantu ushawan2 kecil di luar sana.

    ReplyDelete
  3. oh kt PG mall pn bole menjana pendapatan..so yg ada produk tu bole la register utk start bisnes di PG Mall platform ni

    ReplyDelete
  4. Boleh usha2 PG Mall ni nanti, mana tahu ada idea apa-apa untuk meniaga kat sini

    ReplyDelete
  5. kita patut support platform macam ni untuk peniaga2 kecil. lebih ramai meniaga lebh banak boleh shopping haha

    ReplyDelete
  6. Apabila dipronosikan okeh bloggers cepat naik nama PG Mall ini kan? Belum sempat layan...

    ReplyDelete
  7. Macam berminat pulak. Ada juga satu dua tempat buat konsep macam ni, menggunakan platform mereka untuk menjual produk kita. Nanti nak cuba lah dekat Platform ni

    ReplyDelete
  8. terima kasih atas perkongsian ni. Boleh la Mat Drat cuba slow slow jana income melalui PG Mall pula

    ReplyDelete
  9. Macam-macam cara nak tambah pendapatan hanya dihujung jari.
    Nak atau tak je. Pilihan di tangan masing-masing.

    ReplyDelete
  10. Bestkan bila boleh jana pendapatan.. terutama pada mereka yg punyai bisnes kecil

    ReplyDelete
  11. seller kena cuba platform pgmall ni.
    the more, the byk la pendapatan, kan.
    terutama di musim pkp ni, org semua soping online :)

    ReplyDelete
  12. Owh, tak sangka pula boleh jana pendapatan di PG Mall ni... ingat dulu platform biasa je... rupanya, macam-macam ada... nanti saya nak daftar jugalah untuk bisnes kecil saya yang tak seberapa tu... thanks for the info ya sis...

    ReplyDelete
  13. bagus gak apps ni, sambil membeli sambil menjana pendapatan kan. thanks info

    ReplyDelete
  14. wah.. bestnya ada satu lagi platform untuk usahawan berniaga dan menjual produk mereka..

    ReplyDelete
  15. saya pun dah register as seller. tp tak tau nak meniaga apa plak. tengok banyak manfaat pg mall. tambahan mereka guna pelbagai e-wallet payment. lg mudah tau kak. saya nak meniaga apa yang mudah utk pos. haha

    ReplyDelete
  16. Bagusnya PG Mall ni, bila kita rajin membeli lebih banyak rewards yang kita akan terima. Nak pi tengok jap la apa barang menarik kat PG Mall

    ReplyDelete

Powered by Blogger.