[UPDATE EPISOD 7] AKU YANG KAU GELAR ISTERI FULL EPISODE ONLINE EPISOD 1 - 15 (AKHIR) SLOT SAMARINDA TV3

[ UPDATE EPISODE 7 ] AKU YANG KAU GELAR ISTERI FULL EPISODE ONLINE EPISOD 1 - 15(AKHIR) SLOT SAMARINDA TV3 | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog Apakatamommydotcom. 

Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 1, Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 2, Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 3, Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 4,  Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 1, Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 2, Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 3, Aku Yang Kau Gelar Isteri Ep 4,

Macam mana korang semua berpuas hati tidak dengan pengakhiran cerita Takdir Yang Tertulis? Klik sini kalau nak tengok Drama Takdir Yang Tertulis secara online dari episode 1 hingga episode 15 (akhir) 

Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri 

Bilangan Episod : 15
Waktu Siaran : Isnin hingga Khamis pukul 10:00 malam
Siaran TV : Slot Samarinda TV3
Penulis Skrip : Syed Mohamad Taufik Syed Abdul Jalil
Pengarah : Shuhaimi Lua
Produksi : Tanah Beris Film Production
Barisan Pelakon : Dato' Adi Putra, Nadia Brian, Sharifah Sakinah, Atiq Azman, Baby Azreen, Aznah Hamid, Rosli Rahman Adam, Kuza, Zaki Azeman, Lana Nordin, Ummar Dzariff dan ramai lagi. 

Ikut pada barisan pelakon utama seperti Dato' Adi Putra, Sharifah Sakinah dan Lana Nordin, Leya jangkakan cerita ini jugak akan membuat rakyat Malaysia tertunggu-tunggu di depan television. Cuma Leya jarang tengok drama Nadia Brian berlakon. Boleh ke dia memberi impak kepada Cerita Aku Yang Kau Gelar Isteri. Nak tak nak kena tengok la terlebih dahulu baru tahu. 

Sinopsis Aku Yang Kau Gelar Isteri 

Jalan cerita drama Aku Yang Kau Gelar Isteri ini bermula apabila Laila (Sharifah Sakinah) menyintai Eizlan (Adi Putra) dalam diam. Akan tetapi Eizlan menyintai Raihani (Nadia Brian). Lalu Eizlan menikahi Raihani. Laila patah hati dan bertemu dengan Embun (Lana Nordin).

Pada mulanya kehidupan Raihani dan Eizlan bahagia dan saling menyayangi. Akan tetapi kemunculan Laila ke kampung membuatkan kebahagiaan mereka goyah. Kehadiran Laila membawa seribu mistik dan dendam lama yang terpendam. Berakhirkah kesengsaraan Raihani dan Eizlan ataupun mungkin mahligai cinta mereka berakhir dengan penceraian. Saksikan drama ini sehingga tamat.

Tonton Secara Online Drama Aku Yang Kau Gelar Isteri 

Leya kongsi link Telegram dengan korang okey. Korang boleh joined. Insyaallah akan di upload secepat mungkin. 

Link Telegram 

Link Facebook 

Kalau korang suka tengok dekat Facebook, boleh join group Aku Yang Kau Gelar Isteri, tapi cakap awal-awal video hanya akan bertahan sekejap sahaja, sebab copyright kan. 

Selamat menonton OK. 

No comments

Powered by Blogger.