LIRIK LAGU HOW YOU LIKE THAT BLACKPINK TERJEMAHAN MELAYU

LIRIK LAGU HOW YOU LIKE THAT BLACKPINK TERJEMAHAN MELAYU | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog apakatamommy. 

Korang dah jadi sebahagian dari 170M penonton klip video terbaru Blackpink How You Like That. Dalam masa 4 hari je korang klip video terbaru Blackpink boleh cecah sampai angka macam tu sekali.



Bagi mommy yang memang meminati industri korean ni dari tahun 2019, 11 tahun lepas lagu terbaru Blackpink kali ini, iaitu How You Like That macam tergesa-gesa untuk membuat kemunculan semula. Matilah nakkk mommy kena kecam nanti dengan peminat fanatik Blackpink, Blinks.

Blackpink -  Lirik How You Like That Terjemahan BM


Aku hancur di depan mata kau
Mencapai titik terendah dan tenggelam lebih dalam
Untuk meraih harapan terakhir
Aku telah cuba menjangkau dengan kedua-dua tanganku

Sekali lagi di tempat yang gelap ini, menerangi langit
Sambil melihat ke matamu, aku akan menciummu selamat tinggal
Ketawalah semua yang kau mahukan sementara kau masih boleh
Kerana ia akan menjadi giliran kau 1, 2, 3

Ha bagaimana? kau suka itu?
Kau akan suka itu
Bagaimana kau suka itu?

Sekarang lihat dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Bagaimana kau suka itu

Sekarang lihat dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Bagaimana kau suka itu

Perempuan kau memerlukan semuanya, dan 100 peratus
10 daripada 10 aku mahukan apa yang aku ada
Karma datang dan dapatkanya

Aku rasa bersalah tetapi tidak ada yang dapat aku lakukan
Apa lagi aku kembali
Kembalikan pencetus
Jane biasa dirampas
Tidak suka aku? Kalau begitu beritahu aku bagaimana kau menyukainya, seperti itu

Di tempat yang lebih gelap ini bersinar seperti bintang
Dengan senyuman di wajah aku, aku akan mencium kau selamat tinggal
Ketawalah semua yang kau mahukan sementara kau masih boleh
Kerana ia akan menjadi giliran kau 1, 2, 3

Ha bagaimana? kau suka itu?
Kau akan suka itu
Bagaimana kau suka itu?

Sekarang lihat dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Bagaimana kau suka itu

Sekarang lihat dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Lihatlah dirimu sekarang lihatlah aku
Bagaimana kau suka itu

Hari aku jatuh tanpa sayapku
Hari-hari gelap di mana aku terperangkap
Kau sepatutnya menamatkanku apabila kau berpeluang
Lihat di langit itu burung, itu kapal terbang

Keluarkan bosmu,jalang
BLACKPINK!

(Dumdumdum dururu dumdumdum dururu)
Bagaimana kau suka itu
(Dumdumdum dururu dumdumdum durururu)
Kau akan seperti itu
(Dumdumdum dururu dumdumdum dururu)
Bagaimana kau suka itu
(Dumdumdum dururu dumdumdum durururu)

7 comments:

  1. Ada bahasa melayu ek..acaner lee kalau nyanyi dalam bahasa melayu tu ek..

    ReplyDelete
  2. Saya baru thau yang kpop menyanyi lagu english.. hahahah. Kuno betul saya. Almaklumlah saya tak pernah minat kpop

    ReplyDelete
  3. Best kan. Patutlah ramai viewers

    ReplyDelete
  4. Hehehe. Kelakrnya bila ke b.melayu..

    ReplyDelete
  5. Perasan lagu ni masa dorang buat come back dlm RM. Perghh tinggi giler view VC dorang dalam 4 hari tu. Daebak.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.